Een vintage houten of leren design stoel kopen

Vintage is in. Wij willen u graag helpen uw huis mooier te maken, met prachtige vintage meubels van de hoogste kwaliteit. Stoelen zijn een belangrijk onderdeel van een heel veel ruimtes in uw woning. Ze zijn onmisbaar in de eetkamer, in de keuken en ook in de woonkamer. Bij Studio Nine Design koopt u mooie vintage stoelen, banken en (bar)krukken die perfect bij uw woning passen. U kunt bij ons terecht voor een comfortabele vintage leren stoel, een prachtige houten design stoel, vintage keukenstoelen en vintage eetkamer stoelen van hout. Bekijk online ons assortiment of kom langs in onze showroom in Roosendaal (uitsluitend geopend op afspraak).

Vintage eettafel stoelen en vintage eetkamerstoelen van hout

Vintage eettafel stoelen of vintage eetkamerstoelen van bijvoorbeeld hout zijn niet altijd even makkelijk te vinden. Veel meubelwinkels verkopen immers vaak nagenoeg dezelfde stoelen. Mooie, originele stoelen zijn tegenwoordig amper te vinden. Zonde, want vintage eettafel stoelen kunnen prachtig in uw woning staan en laten daarbij duidelijk uw stijl zien. Bij Studio Nine Design vindt u vintage eettafel stoelen en vintage eetkamerstoelen van hout die u niet in iedere andere winkel kunt vinden. Of u nu op zoek bent naar vintage eettafel stoelen of een houten design stoel, u kunt hiervoor bij ons terecht. Wij verkopen klassieke, vintage Mid-Century-meubels, waaronder dus ook stoelen. Al onze vintage eettafel stoelen zijn van hoge kwaliteit en zorgen voor een echte blikvanger in uw interieur.

Prachtige vintage keukenstoelen

De keuken is een plek van samenkomst en sfeer, een mooie set vintage keukenstoelen of een houten design stoel past hier dan ook perfect in. Een keuken is niet voor niets een flinke waardetoevoeging voor een woning. Dit is een ruimte om mee te pronken, maar ook om van te genieten. Er wordt immers veel tijd in een keuken besteed. Mooie meubels in de keuken zijn dan ook erg belangrijk. Bij Studio Nine Design kunt u prachtige vintage keukenstoelen kopen of kies voor een leren design stoel. Onze vintage keukenstoelen en krukken zijn waar nodig stuk voor stuk met de hand gerestaureerd. Bekleding en het zitgedeelte zijn zorgvuldig teruggebracht in originele staat. Bent u op zoek naar mooie vintage keukenstoelen? Neem dan eens een kijkje in onze webshop, of neem contact op met ons.

Op zoek naar een vintage leren stoel?

In onze winkels kunt u meubels vinden in Mid-Century-stijl, zo ook bijvoorbeeld een leren design stoel. Deze stijl kunt u herkennen aan rechte lijnen en werd vlak na de Tweede Wereldoorlog populair. Er zijn nog vele liefhebbers voor deze stijl, waaronder ook wij van Studio Nine Design. Niet zo gek, een leren design stoel kan een echt karakter aan uw woning geven. Bij ons kunt u exclusieve designmeubels van deze stijl vinden. Iedere vintage leren stoel heeft een authentiek karakter, waarmee u uw hele woning in een prachtige stijl kunt krijgen. Bij Studio Nine Design koopt u zowel vintage houten, stoffen als lederen stoelen. Koopt u bij ons een mooie stoel, zoals een houten design stoel of leren design stoel, dan kunt u er zeker van zijn dat de meubels nog in goede staat zijn. Waar nodig zijn de meubels immers zorgvuldig gerestaureerd.

Vintage design stoel kopen

Bent u op zoek naar mooie vintage stoelen, zoals vintage eetkamer stoelen, een vitnage eettafel stoel, een prachtige houten design stoel of een leren design stoel? Dan kunt u zeker terecht bij Studio Nine Design. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste stoelen voor uw woning. Wilt u graag eens naar ons assortiment komen kijken? Wij openen alleen op afspraak. Neem dus gerust even contact op met ons.