Prachtige vintage meubels in Tilburg kopen

Het vinden van mooie vintage design meubels in Tilburg is niet altijd makkelijk. Bij vrijwel alle interieurwinkels kunt u ongeveer dezelfde meubels in dezelfde stijl vinden. Bent u op zoek naar mooie, originele, klassieke, vintage meubels nabij Tilburg? Dan kunt u zeker terecht bij Studio Nine Design. Wij hebben namelijk veel verschillende vintage design meubels en in onze webshop kunt u dan ook echt originele meubels vinden.

Op zoek naar mooie vintage design meubels in Tilburg?

De Mid-Century stijl is weer helemaal in. Deze stijl is een mix tussen klassiek en modern en dat maakt de meubels in deze stijl tijdloos. Onze meubels passen hierdoor in vrijwel ieder interieur. Bent u op zoek naar vintage design meubels in Tilburg, dan bent u bij Studio Nine Design aan het juiste adres. In Roosendaal kunt u onze showroom vinden. Het voordeel van onze meubels, is dat u niet zomaar een meubel koopt, maar een meubel met een verhaal. Al onze meubels hebben een eigen karakter en een unieke stijl, daarbij zijn ze allemaal van de hoogste kwaliteit. Zo weet u zeker dat u echt bijzondere meubels aanschaft.

De mooiste klassieke en industriële meubels in Tilburg

Klassieke en industriële meubels in Tilburg zijn niet nieuw en moeten dan ook vaak gerestaureerd worden. Wanneer dat nodig is, zorgen wij ervoor dat de meubels netjes worden gerestaureerd. Onze professionals gaan met de meubels aan de slag, waardoor deze er binnen de kortste keren weer zo goed als nieuw uitzien. Wij restaureren de meubels daarbij met materialen van de hoogste kwaliteit. Zo gaan de meubels weer lang mee. Wilt u zelf graag een suggestie doen? Wij hebben een ruime keuze aan verschillende materialen en stoffen voor de reparatie van klassieke en industriële meubels in Tilburg.

Verschillende klassieke design meubels nabij Tilburg

Bij Studio Nine Design kunt u veel verschillende soorten meubilair vinden. Wilt u graag een vintage designinterieur of klassieke design meubels in uw woning nabij Tilburg vervaardigen, dan kunt u zeker bij ons terecht. U koopt bij ons stoelen, bureaus, kasten, lampen en tafels van de hoogste kwaliteit. Al deze meubels zijn ontworpen en gemaakt in de populaire Mid-Century-stijl en vormen daarmee dan ook een echte blikvanger.

Koop uw vintage meubels in Tilburg bij Studio Nine Design!

Bent u op zoek naar design en vintage design meubels in Tilburg, dan kunt u bij Studio Nine Design aankloppen. Op onze webshop kunt u al onze meubels uitgebreid bekijken. Wilt u de meubels liever in het echt zien? Maak dan een afspraak en kom een kijkje nemen in onze showroom! Zo kunnen wij service en klantvriendelijkheid waarborgen. Wilt u graag een afspraak maken, of heeft u nog wat vragen? Neem dan vooral even contact met ons op!