Vintage design meubels in Roosendaal

Wanneer u op zoek bent naar vintage design meubels, kunt u terecht bij Studio Nine Design. Wij zijn expert in vintage meubels in Roosendaal en hebben een groot assortiment aan authentieke designmeubels in Mid-Century stijl. De meest bijzondere meubels kunt u in onze winkel vinden. Al onze meubels zijn van goede kwaliteit, waar nodig met zorg gerestaureerd en zorgen voor een echte blikvanger in uw woning.

Authentieke design meubels uit Roosendaal

Wanneer u op zoek gaat naar vintage meubels in Roosendaal, bent u niet op zoek naar gloednieuwe meubels uit een standaard interieurwinkel. U bent op zoek naar meubels met een authentiek design, meubels met een karakter en met een verhaal. Dit soort meubels kunt u bij Studio Nine Design vinden. Wij verkopen namelijk prachtige Mid-Century stijl meubels. Deze stijl werd vlak na de Tweede Wereldoorlog populair en heeft die prachtige, klassieke, tijdloze sfeer. Echte design meubels voor een woning die behoefte heeft aan wat bijzonders.

Gerestaureerde vintage meubels in onze winkel in Roosendaal

Vintage meubels zijn niet meer nieuw, dat is logisch. Toch zien onze meubels er wel uit als nieuw. Wij zorgen namelijk goed voor onze meubels. Waar nodig restaureren we de stoffen en materialen, of vervangen we ze. Zo zorgen we ervoor dat de meubels weer voor een geruime tijd mee kunnen en dat ze er weer prachtig en als nieuw uitzien. Natuurlijk zorgen wij er ook voor dat de meubels een goede schoonmaakbeurt hebben gehad, zodat u volop kunt genieten van uw meubels. Onze professionele meubelrestaurateurs zorgen ervoor dat onze vintage designmeubels in perfecte staat worden gerestaureerd. Dit doen zij uiterst zorgvuldig en u hebt een ruime keus aan materialen en stoffen.

Verschillende soorten design meubels te koop in Roosendaal

Bij Studio Nine Design, gevestigd in Roosendaal, koopt u veel verschillende soorten designmeubels in Mid-Century stijl. Zo vindt u bij ons verschillende stoelen, tafels, kasten en lampen. Wij hebben alles voor de perfecte blikvanger waarmee u uw interieur een echt karakter kunt geven.

Designer vintage meubels in Roosendaal kopen

Bij Studio Nine Design koopt u prachtige vintage design meubels in Roosendaal. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste meubels voor uw woning. Service is voor ons belangrijk, daarom opent onze showroom enkel op afspraak. Zo kunnen we u persoonlijk helpen en staan we volledig voor u klaar. Wilt u graag een afspraak maken, of hebt u nog vragen? Neem dan gerust even contact met ons op.

PS. Nieuwe webshop wordt gebouwd in het Nederlands, de overige huidige pagina's zijn nog in het Engels