Paul Kingma

Paul Kingma is een Nederlandse ontwerper die onder andere bekend staat om zijn prachtige tafels van natuursteen en metaal. Opgeleid door de Kunstoefening in Arnhem, de Rijksacademie van Beeldende Kunsten in Amsterdam en door de Royal Academy of Arts in Londen, is hij een veelzijdig kunstenaar en ontwerper geworden. Lees hier alles over de meubels van Paul Kingma bij Studio Nine Design: uw specialist in Mid-Century meubilair en decoratie. 

De mooiste tafels van natuursteen van Paul Kingma

Eind jaren 60 begon de kunstenaar Paul Kingma zich te richten op het ontwerpen van tafels. Deze kenmerken zich in de eerste plaats door het materiaal: natuursteen en metaal. Een tafel van Paul Kingma is voorzien van strakke lijnen, eenvoudige en speelse vormen, en duurzame materialen. Hierdoor zijn de tafels tijdloos en passen ze in ieder interieur.
Paul Kingma heeft verschillende soorten salontafels ontworpen, zowel enkele als sets van 2 of 3. Een zeer bijzondere uitvoering is de Paul Kingma salontafel voor Pefa, die een dubbele plank heeft bestaande uit leisteen en voorzien is van inzetstukken van messing en koperen elementen. Een ontzettend uniek stuk, zoals alle tafels van Paul Kingma. Dat kan ook niet anders, want deze ontwerper heeft tijdens zijn loopbaan diverse prijzen en onderscheidingen mogen ontvangen voor zijn werk. Een Paul Kingma tafel in uw woning is een echt pronkstuk waar u trots op mag zijn!

Ontwerpen van Paul Kingma bij Studio Nine Design

Wilt u dagelijks genieten van een prachtige Paul Kingma salontafel? Bekijk dan zeker even onze galerie even. Deze wordt elke maand bijgewerkt met nieuwe aanwinsten. Ook kunt u op afspraak Paul Kingma ontwerpen in onze winkel in Roosendaal komen bekijken.  Hebben we momenteel geen tafels van Paul Kingma in het assortiment? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We hebben een breed netwerk en bekijken graag wat we voor u kunnen doen. 

U mag ervan uitgaan dat een Paul Kingma tafel bij ons altijd in optimale staat verkeert. We zijn namelijk ook specialist in restauratie, waardoor we eventuele beschadigingen mooi kunnen repareren. We zijn fan van de authentieke uitstraling van een meubelstuk; we restaureren dan ook alleen als het niet anders kan. 

Bezoek de winkel of neem contact op

Wilt u weten of wij een Paul Kingma tafel in huis hebben of wilt u ons assortiment in het echt komen bezichtigen? Neem dan even contact met ons op. Het staat u vrij al uw vragen over Paul Kingma meubels te stellen en / of een afspraak te maken voor winkelbezoek.