Vintage en design meubels in Oosterhout

Zoekt u vintage en design meubels in Oosterhout? Dan heeft Studio Nine Design wat u zoekt. Bij ons vindt u authentieke meubels; van verlichting tot kasten. Wilt u ook een eigenzinnige look in huis dankzij prachtige vintage meubels uit Oosterhout? Kies dan voor vintage en design meubels in Oosterhout van Studio Nine Design.

Koop uw vintage en design meubels in Oosterhout bij Studio Nine Design

Studio Nine Design is een showroom voor vintage en design meubels nabij Oosterhout die met liefde de mooiste meubels op de kop tikt. We brengen de vintage meubels in perfecte staat, zodat u altijd kwaliteit krijgt. Het stofferen van meubels uit onze collectie wordt ook gedaan bij Studio Nine Design. Echter proberen wij altijd de originele staat te behouden, zodat de meubels zo authentiek mogelijk blijven. Mocht er een meubelstuk opnieuw gestoffeerd moeten worden, mag u zelf de kleur en de stof uitzieken. Zo wordt het vintage meubel helemaal eigen. Design en vintage meubels in Oosterhout vindt u op afspraak in onze showroom of in onze online galerij. Zit er niks tussen? Geen zorgen, onze galerij wordt elke maand geüpdatet met onze nieuwe aanwinsten.

Design en vintage meubels Oosterhout

Zoekt u design meubels in Oosterhout en omgeving? Dan bent u bij Studio Nine Design aan het juiste adres. Vintage meubels zijn zeker niet ‘stoffig’; ze zijn ook voorzien van een uniek design. Excentrieke opbergdozen, hanglampen en stijlvolle stapelstoelen in de Mid-Century stijl; met design meubels creëert u een creatieve woning. Uw design meubels in Oosterhout koopt u vandaag nog bij Studio Nine Design.

Vintage meubels voor uw woning in Oosterhout

Klassiek doch modern, tijdloos en eigen; dat zijn vintage meubels. Met vintage meubels in uw huis in Oosterhout, gaat u voor een warme sfeer. Of u nu een unieke salontafel voor uw woonkamer zoekt of een design bureaustoel, Studio Nine Design heeft het allemaal. U creëert de meest stijlvolle zithoeken met onze fauteuils, die ook nog heerlijk zitten. Bij al onze vintage meubels in Oosterhout staat uit welk jaar het meubelstuk komt. Zo haalt u écht de jaren 50, 60 of 70 in huis! Maak een afspraak om naar onze showroom te komen of neem een kijkje in onze online galerij.