Vintage en design meubels in Brabant

Bijzondere meubels, uniek in hun soort, vind je bij Studio Nine Design. Zij zijn expert in het vinden en restaureren van vintage en design meubels in Brabant. Wilt u uw woning een speciale uitstraling geven met vintage en design meubels in Brabant? Dan staat Studio Nine Design voor u klaar!

Zoekt u vintage meubels in Brabant?

U bent gek op vintage meubels en design. Meubels waar een verhaal achter zit, die authentiek zijn en uniek; meubels die niet iedereen zomaar in huis heeft. Het vinden van design en vintage meubels kan een hele zoektocht zijn. Met Studio Nine Design wordt deze zoektocht een stuk makkelijker. Ons assortiment bevat voornamelijk Mid-Century design. Deze stijl is alles behalve stoffig; het is tijdloos en klassiek.

Unieke design meubels in Brabant van Studio Nine Design

Met vintage en design meubels van Studio Nine Design krijgt u altijd unieke meubels in huis. Er zijn geen duplicaten van de meubels en dat maakt het nou net zo bijzonder. Met vintage en design meubels in Brabant creëert u een stijl in huis die echt eigen is. Onze meubels worden doorgaans in hun originele staat opgeleverd. Restauratie van onze vintage en design meubels in Brabant doen we alleen wanneer het echt nodig is. Zo blijft de authenticiteit van het meubelstuk zo veel mogelijk in tact.

Industriële meubels in Brabant: vintage en authentiek

Onder vintage en design meubels verstaan we niet alleen klassieke meubels uit het midden van de eeuw. Ook vintage meubels met een moderne uitstraling zijn bij Studio Nine Design te vinden. Geen industriële lamp uit de groothandel die ook bij de buren hangt, maar een authentiek exemplaar, dat is waar u naar op zoek bent. Studio Nine Design is er voor al uw excentrieke industriële meubels in Brabant. Stoelen, kasten, verlichting, bij ons is er altijd een vintage en design meubelstuk te vinden dat bij u past. Voor een kijkje in onze showroom maakt u het beste een afspraak met ons. Al onze industriële, vintage en design meubels in Brabant zijn ook te vinden in onze online galerij. Zit er niks voor u tussen? Elke maand wordt onze gallerij geüpdatet met onze nieuwste vondsten.