Design meubels & Vintage meubels Etten-Leur

Het vinden van échte vintage meubels in Etten-Leur is niet altijd even makkelijk. Veel interieurwinkels verkopen de retro stijl, maar geen design meubels en vintage meubels in Etten-Leur die daadwerkelijk uit de jaren 50, 60 en 70 komen. Bij Studio Nine Design vindt u authentieke vintage meubels in Etten-Leur. Daarnaast zijn we er voor al uw design meubels in Etten-Leur!

De mooiste vintage meubels in Etten-Leur

Onze vintage meubels in Etten-Leur zijn er in diverse stijlen. Dat komt doordat ons aanbod bestaat uit authentieke vintage meubels, die echt uit de jaren 50, 60 en 70 komen. U kunt zeker de klassieke stijl bij ons vinden, maar ook industriële vintage meubels in Etten-Leur. De voornaamste interieurstijl die u bij ons tegenkomt is de Mid-Century-stijl. Deze stijl is na de Tweede Wereldoorlog erg populair geworden en heeft een tijdloze uitstraling. 

Uw vintage meubels in Etten-Leur passen dus bij iedere interieurstijl! 

Design meubels in Etten-Leur kopen? 

Bij Studio Nine Design kunt u niet alleen terecht voor uw vintage meubels, maar ook voor design meubels in Etten-Leur. Of u nu op zoek bent naar kasten, tafels, stoelen of bureaus, bij ons vindt u altijd de mooiste design meubels voor uw woning of kantoor in Etten-Leur. 

We verzenden al onze design meubels in Etten-Leur globaal, waarbij we alle bestellingen binnen Nederland, België, Noord-Frankrijk en West-Duitsland zelf doen. 

Omdat u echte design meubels en vintage meubels koopt voor uw woning in Etten-Leur, gaan wij zeer zorgvuldig om met uw bestelling. Zo verzekeren we u dat de meubels in goede orde worden geleverd en geniet u altijd van de beste service als u vintage meubels en design meubels in Etten-Leur wilt kopen. 

Vintage meubels in Etten-Leur: restauratie

Vintage meubels in Etten-Leur stammen uit een oudere tijd en zijn daarom soms toe aan een restauratie. Studio Nine Design verzorgt de restauratie van vintage meubels nabij Etten-Leur; de meubels zien er dan weer als nieuw uit en kunnen een lange tijd mee. 

We zijn gevestigd in Roosendaal, waar u in de showroom onze meubels kunt bekijken. Uw vintage meubels en design meubels zijn dus op een steenworp afstand van Etten-Leur. Hier verzorgen we ook de restauratie van de vintage meubels. Zo koopt u uw vintage meubels altijd in goede staat voor uw woning in Etten-Leur. 

Uw vintage meubels en design meubels in Etten-Leur kopen doet u bij Studio Nine Design

Wilt u ook genieten van authentieke vintage meubels en design meubels in Etten-Leur? U kunt een afspraak maken voor onze showroom in Roosendaal. Hier kunt u ons aanbod bekijken en eventueel om advies vragen. We helpen u graag bij het vinden van de best passende design meubels en vintage meubels in Etten-Leur! Heeft u vragen of wilt u direct een afspraak maken? Geen probleem, u kunt eenvoudig contact met ons opnemen door onderstaand formulier in te vullen, ons te bellen of een e-mail te sturen.