Vintage design meubels in Dordrecht vinden

Wanneer u graag vintage design meubels voor uw woning in Dordrecht wilt vinden, kan dit een moeizame zoektocht zijn. Ga daarom naar Studio Nine Design, wij zijn dé specialist in vintage design meubels nabij Dordrecht! Wij hebben een ruim assortiment aan vintage meubelen in Mid-Century-stijl. U kunt daarom altijd de meubels vinden die bij uw interieur passen. Wij werken uitsluitend met de hoogste kwaliteit, zodat u verzekerd bent van goede meubels.

Vintage meubels nabij Dordrecht kopen?

Echte vintage meubels nabij Dordrecht zult u niet in een standaard interieurwinkel vinden. Vintage meubels zijn meubels waar een verhaal achter zit, wat het erg bijzonder maakt om vintage meubels in huis te halen. Bent u op zoek naar vintage meubels in Dordrecht, met karakter? Dan bent u bij Studio Nine Design aan het juiste adres. Elk meubelstuk in ons assortiment is bijzonder en er zit altijd een verhaal achter. Onze meubelen zijn in Mid-Century-stijl, wat een klassieke en tijdloze sfeer creëert in uw woning.

Gerestaureerde vintage meubels nabij Dordrecht

Vintage meubels zijn geen nieuwe meubels, dat is vanzelfsprekend. Wanneer u op zoek bent naar vintage meubels in Dordrecht, dan wilt u natuurlijk het liefst dat deze er zo goed als nieuw uitzien. Bij Studio Nine Design zorgen we goed voor onze meubels, zodat de meubels eruit zien als nieuw. Indien nodig, restaureren we de materialen en stoffen of vervangen we deze. Hierdoor kunnen de vintage meubels langer mee en zien ze er prachtig uit. Hiervoor gebruiken wij enkel de hoogste kwaliteit materialen en stoffen. U heeft een ruime keuze aan materialen en stoffen voor de meubels. Professionele restaurateurs zorgen ervoor dat de vintage design meubels in Dordrecht worden gerestaureerd in optimale staat. Zo kunt u volop genieten van uw vintage meubels.

Wat is de Mid-Century-stijl?

De Mid-Century-stijl, ook wel Mid-Century modern genoemd, is een Amerikaanse interieurstijl, die na de Tweede Wereldoorlog erg populair werd. Deze stijl kenmerkt zich door het gebruik van vaak lichte en warme tinten, zoals beige, bruin, terracotta en natuurtinten. Ook speelt hout een prominente rol in deze stijl. Mid-Century-stijl is een mix van klassiek en modern. Mid-Century meubels zijn stijlvol en tijdloos, en deze stijl is hipper dan ooit. Bij Studio Nine Design vindt u tafels, stoelen, kasten en andere meubelen in Mid-Century-stijl.

Studio Nine Design, voor uw vintage design meubels bij Dordrecht!

Bent u op zoek naar mooie, vintage design meubels voor uw woning in Dordrecht? Dan kunt u zeker bij Studio Nine Design terecht. Onze meubels zien eruit als nieuw en worden zorgvuldig verzorgd en schoongemaakt. Wij vinden goede service erg belangrijk, daarom kunt u enkel op afspraak langskomen bij onze showroom in Roosendaal. Wij helpen u graag persoonlijk bij uw zoektocht naar de perfecte vintage design meubels in Dordrecht. Wanneer u de juiste meubelen heeft gevonden, leveren wij deze persoonlijk bij u af. Persoonlijke levering is mogelijk in heel Nederland, België, Noord-Frankrijk en West-Duitsland. Wilt u graag een afspraak maken, of heeft u vragen voor ons? Neem dan gerust contact op.