De mooiste design meubels in Breda

Mooie design meubels in Breda zijn niet overal meer te vinden. De meeste interieurwinkels verkopen ongeveer dezelfde meubels in dezelfde stijl. Maar wat nou als u op zoek bent naar iets anders, bijvoorbeeld mooie Mid-Century vintage design meubels in Breda? Dan kunt u bij Studio Nine Design terecht. Wij restaureren en verkopen prachtige high end vintage meubels in Breda. Bent u benieuwd wat wij allemaal te bieden hebben? Check dan onze webshop.

Vintage meubels kopen in Breda

De Mid-Century stijl is een mix tussen klassiek en modern. Dit maakt onze meubels tijdloos en ze passen in vrijwel ieder interieur. Wanneer u op zoek bent naar vintage design meubels in Breda, bent u bij Studio Nine Design aan het juiste adres. Onze showroom is gevestigd in Roosendaal, vlakbij Breda dus. Bij ons koopt u niet zomaar meubels, zoals bij iedere andere interieurwinkel, bij ons koopt u meubels met een verhaal. Al onze meubels hebben een karakter en een authentieke stijl, wat de meubels erg bijzonder maakt. 

Gerestaureerde, klassieke meubels nabij Breda aanschaffen

Klassieke en vintage meubels zijn niet nieuw, dat maakt de kans groot dat ze eens gerestaureerd moeten worden. Wanneer het nodig is, restaureren wij de meubels zodat deze weer zo goed als nieuw zijn. Professionele restaurateurs gaan met de meubels aan de slag en zorgen ervoor dat de meubels volledig opgeknapt worden. De meubels worden gerestaureerd met hoge kwaliteit materialen, waardoor u zeker weet dat ze weer lang mee zullen gaan. Wij hebben een ruime keuze aan verschillende materialen en stoffen voor de reparatie en onze experts gaan hier graag mee aan de slag voor u. Dat onze klassieke meubels in Breda niet nieuw zijn, betekent ook dat ze uniek zijn. Er zijn er immers niet veel meer van. Daarbij brengen onze klassieke meubels in Breda echt karakter in uw woning.

Vintage kasten en andere design meubels in Breda

Bij Studio Nine Design kunt u veel verschillende soorten meubels vinden. Wij hebben namelijk alle meubels om een prachtig, vintage designinterieur te maken. Zo kunt u bij ons niet alleen stoelen vinden, maar ook bureaus, kasten, lampen en tafels. Al onze meubels en producten zijn gemaakt in Mid-Century-stijl, waardoor ze al snel een blikvanger in uw woning vormen en een geweldige ambiance in uw woning creëren. 

Neem contact op voor vintage design meubels in Breda

Wanneer u op zoek bent naar design en vintage meubels in Breda, kunt u het beste bij Studio Nine Design komen kijken. Wij hebben een uitgebreide webshop, maar we begrijpen dat u de meubels waarschijnlijk liever in werkelijkheid ziet. Service en klantvriendelijkheid is voor ons erg belangrijk, daarom opent onze showroom enkel op afspraak. Zo kunnen wij u persoonlijk helpen met het uitzoeken van de beste meubels voor uw woning en kunnen we u voorzien van professioneel advies. Wilt u graag een afspraak maken, of hebt u nog vragen? Neem dan even contact met ons op, wij helpen u graag.

PS. Nieuwe webshop wordt gebouwd in het Nederlands, de overige huidige pagina's zijn nog in het Engels