Vintage meubels in Bergen op Zoom bestellen doet u bij Studio Nine Design

Vintage meubels bestellen in Bergen op Zoom doet u bij Studio Nine Design: dé specialist voor vintage designmeubelen! Bij ons vindt u een divers assortiment aan designmeubelen in Mid-Century-stijl. Al onze meubels worden gekeurd en indien nodig gerestaureerd zodat u altijd de hoogste kwaliteit meubels in huis haalt. Indien gewenst kunt u ook onze meubels huren.

Vintage meubels kopen nabij Bergen op Zoom

In onze meubelzaak in Roosendaal, nabij Bergen op Zoom, vindt u designmeubels van divere bekende én onbekende ontwerpers. Al onze vintage designmeubels zijn gemaakt in Mid-Century-stijl en van zeer hoge kwaliteit. Wij importeren onze Mid-Century-meubels uit Europa (Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Italië), zodat we onze klanten een divers een veelzijdig aanbod kunnen bieden. Al onze meubels worden van tevoren gecontroleerd op kwaliteit en indien nodig gerestaureerd. We proberen altijd om het meubel zo veel mogelijk in originele staat te behouden en alleen de onderdelen te vervangen waar nodig. Soms is het nodig om de bekleding en zitting volledig te vervangen. Wij werken uitsluitend samen met professionele meubelrestaurateurs die een passie voor het vak hebben en onze meubels. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een deskundig eindresultaat. Het is ook mogelijk om de vintage meubels met een stof naar keuze te laten bekleden. U heeft dan volledig vrije keuze in het type stof en kleuren.

Designmeubels met een verhaal in Mid-Century-stijl

Wij hebben ons toegelegd op het inkopen en verkopen van hoge kwaliteit vintage designmeubels. Onze meubels hebben een gemiddelde leeftijd van 50 tot 70 jaar, daarom behandelen we al onze meubels met uiterste zorg. Onze professionele meubelrestaurateurs vervangen indien nodig de zitting en bekleding en daarnaast wordt het meubel grondig gereinigd. Zo kunt u uw interieur verfraaien met meubels die zo goed als nieuw zijn én altijd uniek. Ieder meubelstuk vertelt zijn eigen verhaal. Welk meubel gaat u kiezen?

 

Wat is de Mid-Century-stijl?

De Mid-Century-stijl, ook wel ‘Mid-century-modern’ genoemd, is een Amerikaanse interieurstijl die populair was in de vroege jaren ‘40 tot en met de jaren ‘60. De ontwerpen van de Mid-century-stijl kenmerken zich door eenvoud, strakke lijnen, organische vormen, natuurlijke materialen en ontwerpen die zowel klassiek als tijdloos zijn. Mid-Century-meubels zullen daarom altijd ‘in’ zijn en bij veel verschillende woonstijlen passen. U kunt Mid-Century-meubels als solitair meubel in een ruimte plaatsen, maar alle meubels zijn ook goed te combineren met andere meubels in uw interieur door hun veelzijdige ontwerp.

Bezoek onze showroom of bestel online in onze webshop

Wilt u ook graag een vintage designmeubel toevoegen aan uw interieur? Wij helpen u graag het juiste meubel te vinden. Bezoek onze showroom of bestel online in onze webshop. Wij zijn uitsluitend geopend op afspraak. U kunt ons bellen, mailen of ons contactformulier invullen om een afspraak in te plannen.

PS. Nieuwe webshop wordt gebouwd in het Nederlands, de overige huidige pagina's zijn nog in het Engels