Auping Cleopatra

Bent u op zoek naar een vintage bed van eigen bodem? Dan is de Auping Cleopatra een uitstekende keuze. Een Auping Cleopatra verzekert u van een stijlvolle slaapkamer. Lees op deze pagina alles over een Auping Cleopatra daybed en de diensten van Studio Nine Desing: dé winkel voor de Mid-Century stijl.

Slaap in stijl met een Mid-Century Auping Cleopatra

De Auping Cleopatra, of Auping Cleopatra daybed, is begin jaren 50 ontworpen door de Nederlandse designer Dick Cordemeijer. Het bed kenmerkt zich door een industrieel ontwerp met een elegante look. De vorm van een Auping Cleopatra bed doet door de ietwat schuine vormen denken aan een boot. In de jaren 50 was het interieur niet compleet zonder een Auping Cleopatra daybed; het werd dan ook verkocht in grote winkels voor stijlvol interieur. 

Het Auping Cleopatra matras is al even elegant als het bed zelf. Het is gemaakt van wol-vilt, wat ervoor zorgt dat u altijd heerlijk ligt. Bij het matras hoort een kussen in de vorm van een balk. Dit maakt een Auping Cleopatra daybed niet alleen een prachtige toevoeging aan uw slaapkamer interieur, het past ook goed in bijvoorbeeld een psychologenpraktijk. Of u het bed nu als een decoratiestuk weg wilt zetten of er iedere nacht op wilt slapen - een Auping Cleopatra daybed zorgt altijd voor stijl!

Een Auping Cleopatra daybed kopen bij Studio Nine Design

Wilt u een Auping Cleopatra kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Studio Nine Design is dé winkel voor alle meubels in de Mid-Century stijl. Of u nu op zoek bent naar stoelen, kasten, tafels of bedden - wij hebben het! Onze meubels zijn altijd in topconditie. Dit komt onder andere door onze restauratie-kunsten. We gaan altijd voor de authenticiteit van onze meubels; we restaureren daarom alleen wanneer het niet anders kan. Dit geldt ook voor een Auping Cleopatra bed en Auping Cleopatra matras. U kunt dit prachtige bed altijd in het echt komen bezichtigen in de showroom. Heeft u vragen over de Auping Cleopatra of het Auping Cleopatra matras? Neem gerust even contact met ons op.

Maak een afspraak in de showroom voor uw Auping Cleopatra

U kunt al onze meubels in levende lijve bezichtigen in onze showroom, zo ook de Auping Cleopatra. Dit doen we op afspraak; bel naar de winkel of stuur een e-mail om een afspraak te maken. Zo weet u zeker dat het Auping Cleopatra daybed en het Auping Cleopatra matras beschikbaar zijn. Bovendien hebben we op deze manier alle tijd voor u om u van goed advies te voorzien.