Arne Vodder

Arne Vodder is dankzij zijn tijdloze ontwerpen vandaag de dag nog steeds populair. Zijn werken zijn simpel en bescheiden, wat maakt dat ze een prachtige toevoeging aan ieder interieur zijn. Bij Studio 9 Design kunt u terecht voor meubels van de Deense ontwerper. Lees op deze pagina alles over Arne Vodder en de mogelijkheden bij onze winkel in Roosendaal.

Koop Arne Vodder meubels bij Studio 9 Design

Wilt u prachtige, tijdloze meubels van Arne Vodder? Dan bent u bij Studio 9 Design aan het juiste adres. Arne Vodder staat onder andere bekend om zijn sideboard - ook wel sibast genoemd - met lades zonder grepen. Zijn ontwerpen zijn te herkennen aan een combinatie van exotisch hout met gekleurde panelen of juist aan de eenkleurige panelen. Ieder Arne Vodder sibast, easy chair, highboard of ander meubel van de ontwerper geeft uw woning een klassiek uiterlijk waar u trots op mag zijn. De werken zijn goed te combineren met meubels van andere ontwerpers uit zijn tijd; denk bijvoorbeeld aan zijn leermeester Finn Yuhl.

U kunt al uw Arne Vodder meubels bij Studio 9 Design kopen. Bekijk ons assortiment of maak een afspraak in de winkel in Roosendaal.

Comfortabele zithoek met een Arne Vodder easy chair

De zithoek is een van de belangrijkste gedeelten van het huis. Hier kijkt u TV, leest u uw favoriete boeken en ontvangt u bezoek. Maak uw zithoek daarom compleet door te kiezen voor een comfortabele Arne Vodder easy chair. 

Naast comfortabel is een Arne Vodder easy chair een prachtige, tijdloze toevoeging aan uw interieur. Er zijn verschillende opties die ieder een eigen uitstraling met zich meebrengen. Zo kunt u kiezen voor een Arne Vodder easy chair van leer, een stoel met stoffen bekleding in diverse kleuren zoals roze en groen en een Arne Vodder easy chair met voetenbank.

Een Arne Vodder easy chair is beschikbaar in diverse uitvoeringen. Zo zijn er vierkante stoelen, stoelen met een verstelbare rugleuning en luxe chassis stoelen. Een van de meest bekende ontwerpen is de Arne Vodder 431. Deze easy chair heeft een vierkant ontwerp, met licht of donker hout en een leren bekleding. De Arne Vodder 431 kan ontzettend mooi staan in uw zithoek, maar leent zich ook goed voor uw thuiskantoor of voor een wachtkamer. De bekleding van de Arne Vodder 431 is ook beschikbaar is een stoffen uitvoering. U kunt kiezen voor een enkele uitvoering of voor een prachtige set.

Arne Vodder highboard

Kiest u voor een Arne Vodder easy chair voor uw zithoek? Dan kan een Arne Vodder highboard een geweldige extra toevoeging zijn! Het voordeel van een Arne Vodder highboard: ze zijn veelzijdig om in te zetten in uw interieur en passen in iedere kamer. Dankzij het hoge ontwerp, kunt u veel spullen kwijt in de kast. Dat maakt hem een goede kandidaat om te gebruiken als dressoir of buffetkast. Een Arne Vodder highboard is beschikbaar in een eenkleurige tint en heeft nagenoeg onzichtbare grepen. Toch graag wat kleur in de kamer gewild? Dat is zeker mogelijk! Arne Vodder kenmerkt zich door het gebruik van gekleurde panelen in zowel zijn highboard kasten als zijn sibast kasten. 

Een klassiek uiterlijk met een sideboard van Arne Vodder of sibast

Een sideboard van Arne Vodder is lager dan een highboard. Ook bij deze kasten kunt u kiezen voor een eenkleurig ontwerp of een ontwerp met gekleurde panelen. De Arne Vodder sibast kunt u gebruiken als gangkast of als TV kast: dankzij het lage ontwerp kunt u er prima een TV boven hangen of opzetten. 

Een sideboard van Arne Vodder is beschikbaar in verschillende uitvoeringen: zo kunt u kiezen voor een kast met rechte poten, maar ook voor een kast met puntvormige poten die direct een meer open uiterlijk creëren. Een Arne Vodder sibast in er in licht hout, donker hout, rood hout en wat betreft gekleurde panelen, vindt u rood, blauw, wit en geel. 

Samengevat: het ontwerp van een sideboard van Arne Vodder doet eer aan de jaren 50 en 60.

Vragen over Arne Vodder meubels? Maak een afspraak

Voor een complete impressie van onze meubels van Arne Vodder kunt u onze winkel in Roosendaal bezoeken. Hier vindt u onze Arne Vodder highboard kasten, sibast kasten, Arne Vodder easy chairs en de bijzondere Arne Vodder 431 stoel.

Is deze Deense ontwerper niet helemaal uw ding? Wij hebben meubels in de Mid-Century stijl van diverse ontwerpers. Maak hier uw afspraak om de meubels in het echt te komen bekijken of stel gerust uw vragen.