Design en vintage meubels kopen in Antwerpen

U bent op zoek naar authentieke meubels. Vintage en design meubels lenen zich daar perfect voor. Voor al uw vintage en design meubels in Antwerpen gaat u naar Studio Nine Design. Naast een breed assortiment, leveren wij de beste kwaliteit dankzij onze diensten zoals bekleding en restauratie van meubels uit onze eigen collectie.

Authentieke vintage meubels in Antwerpen

De vintage meubels van Studio Nine Design zijn uniek in hun soort. Vintage meubels vertellen een verhaal. Dat maakt ze authentiek en zorgt voor een eigenzinnige sfeer in huis. Bij Studio Nine Design zijn verschillende soorten vintage meubels te vinden. Eetkamertafels en eetkamerstoelen, zetels, verlichting, kasten en bijzondere design voorwerpen, zijn enkele voorbeelden. U vindt uw vintage meubels in Antwerpen in onze showroom of in onze online galerij.

Op zoek naar design meubels in Antwerpen? Studio Nine Design heeft ze voor u!

Vintage meubels zijn er niet maar in één stijl, zoals de klassieke meubels die u bij uw brocanterie vindt. Vintage betekent ook design. Design meubels zijn kunstwerken. Of het nu gaat om een opbergdoos of een kast; design meubels zijn bijzonder en excentriek. Het zijn meubels die u nergens anders zult vinden. Voor de mooiste design meubels in Antwerpen moet u bij Studio Nine Design zijn!

Design zetels in Antwerpen

Vintage en design meubels, dat is een breed begrip. Ze zijn er van lampen tot bureaus. Bent u specifiek op zoek naar design zetels in Antwerpen? Dan zit u bij Studio Nine Design goed. Met onze design zetels creëert u een zeer unieke uitstraling in uw woning of in uw bedrijf in Antwerpen. Van schommelstoelen tot fauteuils, bij ons zijn de design zetels allemaal even uniek én van de beste kwaliteit. Er zijn losse design zetels te vinden, maar ook complete sets en banken. Een design zetel vinden in Antwerpen is dankzij Studio Nine Design een fluitje van een cent. 

Uw vintage wooninrichting in Antwerpen begint bij Studio Nine Design

Een vintage wooninrichting in Antwerpen maakt uw huis enorm eigenzinnig. Niemand in uw omgeving heeft dezelfde zetel, kast of lamp. Om de vintage meubels in Antwerpen zo echt mogelijk te houden, passen we alleen restauratie en nieuwe stoffering toe bij onze meubels wanneer het niet anders kan. Mocht nieuwe bekleding nodig zijn, dan kiest u de gewenste stof en kleur zelf uit. Onze ervaren stoffeerders zorgen ervoor dat u een prachtige restauratie van het vintage meubel krijgt. Zo heeft u een optimale vintage wooninrichting in Antwerpen. Om uw huis in te richten met vintage en design meubels in Antwerpen, komt u het beste naar onze showroom. Deze is open op afspraak die u gemakkelijk met ons maakt door contact met ons op te nemen.